close
تبلیغات در اینترنت
خطر ابتلا به سرطان پستان با مصرف پنیر خامه افزایش می یابد

خطر ابتلا به سرطان پستان با مصرف پنیر خامه افزایش می یابد

پنیر چدار,سرطان پستان,سرطان,خوردن پنیر پدار,خوردن پنیر,
یکی از مهمترین کارها و اقدامات پژوهشگران و محققان حوزه سلامت و پزشکی مطالعه و بررسی سودمندی و زیان رسانی مواد مختلف بر روی سیستم و مکانیزم طبیعی بدن است،در تحقیق جدید این محققان مشخص شد که مصرف پنیر خامه میزان احتمال ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد.   بنابر مطالعات جدید مصرف مقدار زیاد پنیر “چدار” و پنیر خامه‌ای می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش دهد. به گزارش ایسنا، محققان با بیان اینکه مصرف زیاد پنیر چدار و پنیر خامه‌ای در بروز سرطان پستان موثر است…
مددکار یزدانی
سفارش تبلیغسفارش تبلیغسفارش تبلیغ